Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

Sigueu benvinguts al web de l'ajuntament de la Coma i la Pedra. Aquest espai de comunicació va dirigit tant als nostres veïns i veïnes com a aquells  que volen tenir informació de la nostra activitat tant de l’àmbit municipal com dels serveis i activitats més rellevants que es realitzen al nostre municipi.

Permeteu-me primer una breu pinzellada històrica del municipi:

El primer nucli del nostre terme municipal del qual es té constància documental és el de La Pedra. La primera citació documentada és de la segona meitat del segle IX i fa referència a la consagració de l'església parroquial d'aquest nucli duta a terme pel bisbe d'UrgellGuisad I (857-872). Òbviament, quan es construïa una església parroquial era perquè en aquell lloc ja hi havia habitatges en nombre suficient per a tenir-hi un lloc de culte.

Sigueu benvinguts aquells que ja coneixeu el nostre municipi com als qui és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila.  Espero que tothom trobi en aquest espai informació del seu interès.

Des del passat 15 de juny del 2019  un grup de regidors i regidores hem adquirit el compromís de treballar pel nostre poble i per a tots aquells que hi formeu part  amb la ferma voluntat  d’anar resolent totes aquelles qüestions que afectin els nostres veïns i veïnes.

Els comardins i les comardines ens enorgullim del nostre municipi, per la seva situació immillorable a la part nord de la Vall de Lord, amb les Fonts del Cardener, la Font de la Puda, l’estació d’esquí del Port del Comte i molts altres racons naturals que fan del nostre municipi un indret d’una gran bellesa natural.

Aquest espai a més de tenir la voluntat d’esdevenir una finestra a aquells que encara no ens coneixeu, també és una porta d’entrada virtual a l’administració per a tots els veïns i veïnes del poble. Aquí trobareu informació que us pot ser necessària a més d’oferir-vos la possibilitat de fer un seguiment al treball que desenvolupem des del vostre Ajuntament. Crec fermament que l’accés a les noves tecnologies de la informació ha de ser una eina per tal que els ciutadans segueixin de manera propera l’administració, emetin els seus propis judicis i aprofundeixin en valors com la participació.

No cal que us digui que aquest és un web viu amb l’objectiu de créixer i desenvolupar-se en funció de les vostres necessitats i, per tant, us agrairem que ens feu arribar les vostres opinions i consultes a través del diferents mitjans de comunicació que teniu a la vostra disposició.

Sigueu benvinguts.

 

Ramon Costa i Guinó

 

 

Alcalde de la Coma i la Pedra