Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

Benvolguts veïns i visitants de La Coma i la Pedra,


En primer lloc, de part de tot l’equip de Govern us volem agrair que hagueu accedit a aquesta pàgina web municipal. Esperem que en aquest espai hi pugueu trobar tota la informació que busqueu i que la considereu una eina útil, àgil i propera. Volem que aquesta pàgina sigui un espai més de trobada amb tots vosaltres, on hi pugueu consultar sempre que així ho vulgueu què estem fent, en quins espais estem treballant i com tenim previst millorar la vida i l ’entorn de les persones que han escollit la Coma i la Pedra com el lloc on volen construir el seu projecte vital.


Volem ser un govern proper, a l’abast de tothom, i per aquest motiu, creiem en l’escolta activa com una eina importantíssima que hem d’aplicar en tot moment. Escoltar per poder entendre i, a partir d’aquí, actuar i transformar. És per això, que apostem per aprofitar la immediatesa i l’agilitat que ens ofereixen les noves tecnologies per habilitar vos un canal més perquè ens tingueu a l’abast: aquesta web municipal.


Com a servidors públics que som, ens hi trobareu sempre que tingueu qualsevol inquietud per fer avançar el nostre municipi; hi serem quan plegats haguem de sumar esforços per reivindicar nos en ens d’abast superior per aconseguir més benestar i millors condicions i, per descomptat, que treballarem incansablement per tornar vos la confiança que ens vàreu fer.

Benvinguts a aquesta finestra de La Coma i la Pedra, benvinguts a casa nostra!

 

Gerard Bajona Masanes

 

 

Alcalde de la Coma i la Pedra