Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es suspenen els actes de la Revetlla de Sant Joan 2020

DIMECRES 17 JUNY 2020

Benvolguts veïns,

l'Ajuntament de la Coma i la Pedra informa que, un cop estudiades totes les possibilitats i donat que encara ens trobem en situació d’emergència sanitària per la Covid-19, ha decidit suspendre la tradicional revetlla de Sant Joan d’enguany.

Seguint les recomanacions de Protecció Civil, la revetlla  no podrà ser com la d'anys anteriors, ja que les celebracions no podran ser tant massives. Us animem a gaudir-la d’una manera diferent, en família i grups reduïts a les vostres cases.

l'Ajuntament fa una crida a no fer foc ni tirar coets a menys de 500 metres de zones amb vegetació, i que no es portin ampolles de gel hidroalcohòlic a les butxaques , quan es tirin petards, ja que el gel és inflamable i pot suposar un risc.

Recordar-vos  la necessitat de respectar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial mantenir la distància física i evitar el contacte, així com utilitzar mascareta i rentar-se les mans amb aigua i sabó.

El millor homenatge que poden fer al personal sanitari i d'emergències que han treballat tant durant la pandèmia és que la revetlla la celebrem  amb responsabilitat i seguretat.

Consulteu els consells de la Generalitat per a la celebració de la revetlla:

http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/