Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts de lleure

Us comuniquem que en data 14 de juliol, s’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ TSF/1683/2020, de 9 de juliol, per la qual s’aprova la convocatòria de l’ajut extraordinari a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu a Catalunya.

 

Es planteja un ajut extraordinari per participar en activitats d’educació en el lleure, realitzades fins al 13 de setembre, per a infants i joves de 3 a 17 anys, per a famílies, els ingressos de les quals no siguin superiors a 25.180’44 euros.

 

Es tracta d’un ajut econòmic de:

-        100 euros per activitats amb pernoctació de 7 dies o més que poden ser no consecutius.

-        80 euros per activitats sense pernoctació de 7 dies o més que poden ser o no consecutius, la durada diària de les quals ha de ser de 5 hores.

 

Aquest ajut es publica després de l’inici recent de les activitats d’educació en el lleure d’aquest estiu, i per tal de garantir el dret primordial a l’educació en el lleure, un dret que els infants i joves mereixen gaudir després del període d’isolament social que malauradament els ha tocat viure, i que permetrà fer un acompanyament emocional i gaudir de nou amb espais de relació amb el grup d'iguals així com aprendre les noves rutines. 

  

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació i, com a màxim, fins a les 15:00 hores del 14 de setembre de l'any 2020.

 

Podeu accedir a la pàgina web on hi ha el formulari de sol·licitud fent clic a l’enllaç: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Ajut-per-fer-economicament-mes-accessibles-les-activitats-del-lleure-educatiu-a-Catalunya?category=742e1088-a82c-11e3-a972-000c29052e2c