Dimarts, 21 De Maig De 2019

Ajuntament de La Coma i la Pedra

Plaça de l'Ajuntament, 1, La Coma i la Pedra - 25284
Telèfon: 973 49 23 78 Fax: 973 49 22 11

Salutació

Salutacio



Benvolguts companys,

El municipi de la Coma i la Pedra està situat a l'extrem nord de la Comarca del Solsonès entre la Serra de Port del Comte i la Serra del Verd, dins de la Vall de Lord, amb una superfície de 60,7 Km2 on hi predominen els boscos i els prats, ( com el Prat de Bessies o Prat Formiu), amb el naixement del riu Cardener, o la font daigües sulfuroses de la Puda. Compta amb un important patrimoni cultural i lúdic, atès les nombroses esglésies romàniques i lestació desquí de Port del Comte, que paral"lelament ens dóna una oferta turística molt important a nivell dactivitats daventura, quads, camp de golf etc...

Registra un cens aproximat de 283 habitants i una població flotant duns 1500. Al ser una zona molt turística es produeix un increment notable de la població en períodes festius. Contràriament a la tendència que hi havia anys enrere, des de fa uns 5 anys la població fixa ha augmentat i mostra daixò és lincrement de lalumnat a lescola del poble

La major part de la població viu del turisme (sector serveis) i, també, de la ramaderia.

Dins del municipi destaquen, aproximadament, unes 83 masies, escampades per tot el terme, el nucli antic de la Coma totalment rehabilitat, on hi viu bona par de la població i on es centren la majoria de serveis, la Pedra on actualment hi viuen unes 8 famílies, tot i que antigament havia estat la zona més poblada de la Vall de Lord, i la urbanització de Port del Comte, construïda ara fa uns 30 anys, on actualment i, atès, el bon funcionament de lestació desquí, hi resideixen bastants famílies durant tot lany, essent un dels principals motors econòmics de la Comarca del Solsonès.

Com podeu començar a intuir el municipi de la Coma i la Pedra és un bon indret per visitar, hi podeu trobar molta varietat: des de la tranquil"litat de la muntanya i el seu entorn natural, a esports com lesquí, caminades, rutes BTT, parapent, rutes de 4x4, zones de pícnic per gaudir amb la família i els amics i una gran oferta gastronòmica amb plats i productes típics de la zona.

Des del grup de persones que formem part daquest Ajuntament i tots els habitants que dia a dia i, amb molt desforç, treballem per tirar-lo endavant, volem animar-vos que ens visiteu. Sereu molt benvinguts.
Mitjançant el contacte ens podeu fer arribar tots els suggeriments que considereu oportuns per tal danar millorant el nostre, vostre municipi.

Marc Escarré i Sala
Alcalde





Xarxes socials
Destacats

Mapa Web